Privatlivspolitik

Orientering om fortrolighed og behandling af personoplysninger

Velkommen hos mig. Her er nogle oplysninger, jeg skal give dig ifølge EUs Persondatalov:

Personfølsomme oplysninger:

Jeg indsamler kun de data, jeg har brug for.

Jeg kan modtage oplysninger om dig fra din læge og andre, hvis du har givet dit samtykke til, at de sender oplysningerne til mig.

Jeg kan give oplysninger videre til din læge og andre, hvis du har givet dit samtykke til det.

Jeg sender oplysninger til betalere, hvis nogen (Sygesikringen, forsikring, kommune, arbejdsplads) betaler dine samtaler helt eller delvist.

Jeg sender oplysninger til min revisor, så jeg kan få lavet årsregnskab. Min revisor har tavshedspligt.

Hvis du er utilfreds med, hvordan jeg håndterer dine oplysninger, så sig det til mig, så finder vi en løsning. Hvis du stadig er utilfreds, kan du klage til Datatilsynet.

Journal:

Jeg skriver journal. Det vil sige, at jeg skriver noter om fx dine sociale forhold og dit helbred. Formålet er at give dig en god og relevant behandling.

Jeg har tavshedspligt, og det er kun mig der har adgang til din journal. Jeg har dog pligt til at bryde min tavshed, hvis der er alvorlig risiko for, at du eller andre kommer til skade.

Din journal bliver opbevaret sikkert i et arkivskab eller i et elektronisk system, og den bliver tilintetgjort 5 år efter du sidst har været her.

Du har ret til at få at vide, hvad der står i din journal.

Man må ikke slette i en journal, men hvis noget er forkert, kan vi tilføje en rettelse.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Hvis du har noget du har brug for at tale med mig om, så kontakt mig med nedenstående knap eller ring til mig på 22 36 22 23.