Videosamtaler

Jeg har gode oplevelser med individuelle samtaler over video.

Det kan lyde lidt fremmedartet og upersonligt, men efter få minutter føles det naturligt – vi er jo efterhånden vant til ofte at have kontakt med hinanden gennem et medie.

Da vi over video tydeligt kan høre og se hinandens adfærd, kropssprog, mimik og tonefald bliver fornemmelsen og forståelsen af hinanden meget præcis.

Endvidere kan det føles trygt at sidde i eget hjem, der skal ikke bruges tid på transport og parkering, og vi kan befinde os fysisk langt fra hinanden.

Ved videosamtaler er der også mulighed for terapi uden for de normale åbningstider.

“Forskning tyder på, at der ikke er forskel i kvaliteten af behandling, som foregår over video og ansigt til ansigt. Mange klienter bliver positivt overraskede over, hvor god en samtale de kan have med psykolog over video. (Citat fra en artikel fra Alt om Psykologi).

Link til artiklen: www.altompsykologi.dk

Jeg benytter en meget brugervenlig platform – den kræver ingen installation hos modtageren – blot at modtageren har en bærbar pc med kamera.

Jeg ringer gerne for at tale om eventuelle bekymringer ved videosamtale. Her er det muligt at prøve at blive inviteret til en videosamtale, mens vi taler sammen. Herved kan det opleves, hvor enkelt teknikken virker, og hvordan det føles at tale sammen over videoen. Det giver et bedre grundlag for at vælge videosamtale.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Billedet viser Mette Gylling ved en tavle i løbet af en videosamtale. Det kunne være bl.a. hvis du var i parterapi hos hende.

Hvis du har noget du har brug for at tale med mig om, så kontakt mig med nedenstående knap eller ring til mig på 22 36 22 23.