Erhvervspsykolog i Horsens

Jeg er autoriseret psykolog. Jeg er en del af Rådhustorvets Sundhedsteam på Rådhustorvet 21 i Horsens.

Jeg tilbyder forskellige ydelser:

Individuelle samtaler

Som erhvervspsykolog arbejder jeg med individuelle samtaler med problemstillinger og udfordringer, der relaterer sig til arbejdslivet. Jeg har speciale i stresshåndtering, hvor jeg hele tiden er opdateret inden for den seneste forskning. Se mere om min tilgang til stress her.

Jeg tilbyder også krisehåndtering og sorgbearbejdning. Se link til individuelle samtaler her.

Parterapi

Jeg tilbyder parterapi med efteruddannelse både inden for EFT (Emotionsfokuseret Parterapi) og konflikthåndtering. Se mere om parterapi.

Konsulentydelser

Jeg tilbyder krisehjælp i form af debriefing til enkeltpersoner og til grupper. Dette kan foregå på mit kontor eller på arbejdspladsen.

Jeg tilbyder ledersparring i forhold til specifikke ledelsesmæssige problemstillinger eller til ledere, der ønsker at udvikle deres personlige lederkompetencer. Dette kan ligeledes foregå på mit kontor eller på arbejdspladsen. Se link til konsulentydelser her.

Min metode

Som psykolog arbejder jeg ud fra en meget pragmatisk tilgang. Udfordringen, problematikken eller udviklingsønske definerer metoden.

Min metode strækker sig fra individuelle samtaler og parterapi – over sparringo g dialogmøder i mindre grupper – til foredrag for større grupper. Inden for de personlige samtaler benytter jeg mig ligeledes af forskellige metoder – rådgivning, coaching, supervision, psykoedukation, terapeutisk behandling m.v. – varierende som følge af udfordring samt tidspunkt i samtaleforløbet/behandlingen.

Som erhvervspsykolog har jeg god erfaring med inddragelse af leder , når det er muligt – under forudsætning af, at medarbejderen også ser det meningsfulde heri. Jeg inddrager både medarbejdernes perspektiv samt arbejdspladsens behov og situation.

Priser og vilkår

Der er lidt forskellige priser afhængig af ydelserne. Se nærmere her.

Afbudsregler

Evt. afbud meldes senest kl. 12 hverdagen før på telefon – telefonbesked eller sms.

Ved udeblivelse eller afbud senere end anført, afregnes med fuld pris

For private betalende

Ved at benytte en psykolog, der arbejder under sygesikringen og har et ydernummer, kan der opnås økonomisk tilskud til behandlingen gennem en henvisning fra egen læge.

Jeg har IKKE et ydernummer, og der kan ikke opnås tilskud til behandlingen hos mig.

Jeg kan til gengæld kontaktes direkte for en aftale, og jeg kan tilbyde kort ventetid.